BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş Cenk Tosun için harekete geçti----

Beşiktaş Cenk Tosun için harekete geçti

Beşiktaş Cenk Tosun için harekete geçti
22 Aralık 2020 - 14:34 www.finansgundem.com

Santrfor transferi yapmak isteyen Beşiktaş, eski futbolcusu Cenk Tosun'u kiralamak istiyor.

Sezon başında santrfor arayışlarında başarısız olan ve Vincent Aboubakar sesli transfer başarısız olan Beşiktaş, devre arasında bu mevkiyi güçlendirmek istiyor.

KİRALAMAK İSTİYOR

İspanyol medyasının yüksek tirajlı yayın organı Todofichajes'in haberine göre; Beşiktaş, Premier Lig takımlarından Everton'da oynayan eski futbolcusu Cenk Tosun'u 6 aylığına kiralamak istiyor.

Sakatlığına rağmen hala yeteri kadar forma şansı bulamayan milli futbolcunun, EURO 2020 öncesi forma giymek için 6 aylığına gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Transferin önündeki en büyük engellerden biri Everton'un santrfor mevkisinde alternatif olması. Mavi-beyazlıların forvet transfer etmesi halinde Cenk'in gidişine izin verebileceği kaydedildi.

4 MAÇA ÇIKTI

Bilindiği üzere siyah-beyazlılardan 22.5 milyon euro bonservis bedeliyle Everton'a transfer olan 29 futbolcu, bu sezon sadece 4 maça çıktı.

Cenk'in kiralık transferinin gerçekleşmesi halinde Beşiktaş'a golleriyle hayat veren Aboubakar'ın da yükünün azaltılması hedefleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)