BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı----

Beşiktaş Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı

Beşiktaş Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı
20 Eylül 2018 - 21:54 www.finansgundem.com

Beşiktaş, Norveç temsilcisi konuğunu 3-1'lik skorla mağlup ederek grup aşamasına galibiyetle başladı

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında Beşiktaş, Norveç temsilcisi Sarpsborg’u konuk etti. Siyah-beyazlılar, Norveç ekibini zorlu müsabakada 3-1’lik skorla mağlup ederek Avrupa Ligi’nde grup macerasına galibiyetle başladı.

Bu sezon Avrupa Ligi’nin iddialı ekipleri arasında yer alan temsilcimiz Beşiktaş’ta ikinci yarıda oyuna giren Ryan Babel, 51’de Cyle Larin’in pasında çok şık bir aşırtma vuruşla temsilcimizi öne geçirdi. 69’da ise yeni transfer Adem Ljajic’in ortasında Enzo Roco kafa vuruşuyla durumu 2-0’a getirdi. Son gol ise Jeremain Lens’ten geldi. 82’de Oğuzhan Özyakup’un asistinde Hollandalı yıldız durumu 3-0 yaptı.

Sarpsborg’un tek golü 90+3’te Zachariassen’den geldi.

Güneş’in tercihi Larin!

İspanyol forvet Alvaro Negredo’nun Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Nasr’a transferinin ardından siyah-beyazlı takımda hangi oyuncunun forvet hattında forma giyeceği merak konusu oldu. Beşiktaş’ın UEFA kadrosunda Vagner Love, Cyle Larin ve Mustafa Pektemek bulunurken Şenol Güneş 11’de Cyle Larin’e yer verdi.

I Grubu’nun diğer maçında ise Genk konuğu Malmö’yü 2-0 yendi. 4 Ekim’de oynanacak ikinci maçlarda Beşiktaş, Malmö’ye; Genk ise Sarpsborg’a konuk olacak.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)