BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş aradığı yıldızı buldu----

Beşiktaş aradığı yıldızı buldu

Beşiktaş aradığı yıldızı buldu
17 Ağustos 2013 - 18:03 www.finansgundem.com

Sol bek arayışını sürdüren Beşiktaş mutlu sona yakın...

Sol bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Manchester United'ın Hollandalı sol beki Aleksander Büttner transferinde Benfica'nın aradan çekilmesinin ardından mutlu sona yaklaştı.
Portekiz radyosu Renascença’ya konuşan futbolcunun menajeri Aleksandar Bursac, Manchester United’ın geçen hafta Sevilla ile oynadığı hazırlık maçının ardından Beşiktaş ve Benfica’nın Hollandalı oyuncunun performasından etkilenerek kendisiyle temasa geçtiğini söyledi.
Büttner’in transferine ilişkin son gelişmeleri aktaran Bursac, "Sevilla maçında iyi performans göstermişti. Benfica’da oyuncumuzla sözleşme imzalamak istedi. İki gün sonra ise sol bek oyuncuları Lorenzo Melgarejo ve Bruno Cortez’i kadroda tutmaya karar verdiklerini ve Büttner’le ilgilenmediklerini söylediler" dedi.
Benfica’nın Hollandalı sol beki transfer etme isteğinin tamamen sona erdiğini vurgulayan menajer Bursac, "Şu an sadece Beşiktaş’la görüşüyoruz" şeklinde konuştu.
Vitesse’den "Kırmızı Şeytanlar’ın kadrosuna iki sezon önce katılan 24 yaşındaki sol bek, Patrice Evra’nın yüksek performansı nedeniyle takımda fazla yer bulamayarak Premier Lig’de sadece 13 maçta forma giyerken, 2’de gol kaydetti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)