BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş Abdullah Avcı'yla mı ilgileniyor?----

Beşiktaş Abdullah Avcı'yla mı ilgileniyor?

Beşiktaş Abdullah Avcı'yla mı ilgileniyor?
07 Haziran 2015 - 06:46 www.finansgundem.com

Başarısız sezon geçiren Beşiktaş, teknik direktör arayışların hızlandırdı

Takımın başına getirmeyi düşündükleri teknik direktörlerin adaylarını isim vererek açıklayan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, halen Başakşehirspor'u çalıştıran Abdullah Avcı'nın da gündemlerinde olduğunu söyledi. Çebi, "Şu anda yüzde 30 Şenol Güneş, yüzde 30 Mustafa Denizli, yüzde 30 Abdullah Avcı, yüzde 10 da yabancı bir teknik adamla anlaşma ihtimalimiz var" dedi.
 
Siyah-beyazlı takımda teknik direktör isimleri netleşti. Üç teknik direktörü gündeminde tutan Beşiktaş Yönetimi, bu isimlerden en uygun şartları sunacak antrenörle sezona başlayacak. Siyah-beyazlı ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’de teknik direktör konusuyla ilgili bir spor kanalına önemli açıklamalarda bulundu.

“HENÜZ KESİN KARARIMIZI VERMEDİK”

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir hafta içerisinde teknik direktör konusunu netleştireceklerini ifade ederek, “Henüz kesin kararımızı vermedik. Şu anda yüzde 30 Şenol Güneş, yüzde 30 Mustafa Denizli, yüzde 30 Abdullah Avcı ve yüzde 10 da yabancı bir teknik adamla anlaşma ihtimalimiz var" açıklamasını yaptı.

Slaven Bilic’ten boşalan teknik direktörlük görevine ilk olarak Mircea Lucescu’yu getirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, Rumen teknik adamdan olumsuz yanıt almıştı. Bu durumun ardından Türk teknik direktörlere yönünü çeviren siyah-beyazlılarda ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlı taraftarlara müjdeyi vererek önümüzdeki hafta bir teknik direktörle anlaşabileceklerini ifade etti.

“TEKNİK ADAMI BELİRLEMEDEN ÖNCE SİSTEM OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Çebi, öncelikle ekip oluşturmaya çalıştıklarını dile getirerek, “Teknik adamı belirlemeden önce sistem oluşturmaya çalışıyoruz. Yeni gelecek teknik direktörümüze bir sportif direktör, bir de yardımcı antrenör vereceğiz. Bu isimleri belirledikten sonra görüşeceğimiz teknik adamlara şartlarımızı sunacağız. Bizim belirlediğimiz isimlerle çalışmayı kabul eden teknik direktörle de sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

“TARAFTARIMIZ VE CAMİAMIZ RAHAT OLSUN”

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör arayışları ile ilgili yaptığı açıklamanın son bölümünde ise önemli detayları aktararak, “Belli bir isim henüz öne çıkmış değil. Sanırım  bir hafta içinde bu konuyu netleştirmiş oluruz. Taraftarımız ve camiamız rahat olsun. Beşiktaş için en doğru ismi takımın başına getireceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)