BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş, 4 oyuncusuyla masaya oturdu!----

Beşiktaş, 4 oyuncusuyla masaya oturdu!

Beşiktaş, 4 oyuncusuyla masaya oturdu!
03 Aralık 2014 - 16:33 www.finansgundem.com

Beşiktaş Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek ile görüşmelere başladı

Beşiktaş'ta Yönetim, sezon sonunda mukaveleleri sona erecek olan Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek ile masaya oturdu.

Futbolcuların menajerleri ile yapılan ilk  görüşmede Cenk, Mustafa, Veli ve Ersan için 3+1 yıllık yeni sözleşme teklif edildi. Oyunculara verilmesi düşünülen yıllık ücretlerin de menajerlere aktarıldığı görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Yönetim kısa bir süre içinde Cenk, Mustafa, Ersan ve Veli ile yeniden görüşüp, devre arası transfer dönemi öncesi resmi imzaları atmayı planlıyor.

Atiba'ya 1+1 yıllık sözleşme önerildi 

Mukavelesi sona erecek olan Atiba Hutchinson ile de görüşen yönetim, Kanadalı oyuncu ile yeniden anlaşmak istiyor. Atiba ile bir araya gelen futbol komitesi, önünüzdeki günlerde tecrübeli futbolcunun menajeri ile görüşüp yeni mukavelenin şartlarını belirlemeye çalışacak. 31 yaşındaki futbolcuya 1+1 yıllık sözleşme önerilirken; mali konularda anlaşılması halinde Atiba'ya da devre arası transfer döneminde imza attırılması amaçlanıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)