BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBernanke'den sahte hesap şoku!----

Bernanke'den sahte hesap şoku!

Bernanke'den sahte hesap şoku!
10 Ekim 2014 - 18:50 www.finansgundem.com

AIG davası ile ilgili tanık olarak dinlenmek için dün mahkemeye çıkan Fed eski Başkanı Bernanke yetkilileri şok etti

AIG davası ile ilgili tanık olarak dinlenmek için dün mahkemeye çıkan Fed eski Başkanı Bernanke'nin ‘Edward Quince’ takma adıyla yazışmaları yaptığının ortaya çıkması şok etkisi yarattı!

2008 krizi sırasında American International Group Inc.’nin 182 milyar dolarlık kurtarma paketini savunmak adına ABD Merkez Bankası (Fed) eski Başkanı Ben Bernanke dün tanık kürsüsünde yer aldı.

Mahkemeye sunulan belgeler Bernanke'nin FED Başkanı olduğu dönemde ‘Edward Quince’ takma isimli bir e-mail adresi kullandığını ortaya koydu.

FED hesabı doğruladı
Durumun ortaya çıkmasından memnun olmayan Bernanke, her zamanki profesyonelliğinin aksine tedirgin ve suratsız bir şekilde kısa ve öz yanıtlarla soruları yanıtladı.

Bernanke'nin küçük bir meslektaş grubuyla arasında iletişim kurarken Spam'i önlemek adına kullandığı Quince hesabı, kriz süresince ve AIG kurtarma paketini içeren yazışmalarda da kullanıldı. Fed tarafından da hesabın Bernanke'ye ait olduğu doğrulandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)