BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBerlusconi fuhuştan yırttı----

Berlusconi fuhuştan yırttı

Berlusconi fuhuştan yırttı
19 Temmuz 2014 - 07:50 www.finansgundem.com

İtalya eski başbakanı Silvio Berluconi, yaşı küçük kadınlarla seks yaptığı için yargılanıyordu

Yaşı küçük olduğu iddia edilen Fas asıllı Kerime’yle ilişkiye girmekten 7 yıl hapis cezası alan Silvio Berlusconi’nin ‘Yaşını bilmiyordum’ savunmasını Yargıtay onayladı, cezası bozuldu ve beraat etti.

İtalya’nın eski Başbakanı ve medya patronu Silvio Berlusconi’nin başı bir süredir yargıyla dertteydi. Ancak 77 yaşındaki siyasetçinin şansı bir anda döndü. Berlusconi, önceki gün Milano Asliye Mahkemesi’nde “reşit olmayan  ‘Ruby’ takma adlı, 17 yaşındaki Fas asıllı Kerime El Mahruk’la para karşılığı cinsel ilişkiye girmek ve yetkilerini kötüye kullanmaktan” aldığı 7 yıl hapis cezası karşısında beraat etti. Berlusconi’nin karara itiraz etmesi üzerine dosya temyiz mahkemesine iletilen ‘7 yıllık hapis cezası kararı’nın bozulmasında etkili olan sebebin, Berlusconi’nin Ruby’nin gerçek yaşını bilmemesiyle ilişkilendirildi. Türkiye’deki benzer davalarda da sanıklar hep aynı gerekçeyi gösteriyordu.

‘Adalet yerini buldu’

Vergi kaçakçılığından aldığı bir diğer ceza nedeniyle sosyal hizmette bulunmak üzere gittiği Sacra Famiglia di Cesano Boscone Bakımevi’nden çıkarken yanına yaklaşan bir destekçisine, “Adalet yerini buldu” sözleriyle yanıt verdi. Eğlenceye düşkünlüğüyle nam salan Berlusconi, ‘Bunga Bunga’ partilerinde o sırada 17 yaşında olan Kerime El Mahruk’la para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği için ‘çocuk fuhuşu’ suçlamalarına karşı kendisini, “Ruby’nin yaşını daha büyük zannediyordum” diye savunmuştu. Berlusconi’nin bu dava çerçevesinde aldığı ‘siyasetten ömür boyu men’ kararı da böylece ortadan kalkmış oldu. Ancak devam etmekte olan cezaları sebebiyle hala siyasetten uzak durmak zorunda.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)