BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBerlin saldırısında yeni gelişme----

Berlin saldırısında yeni gelişme

Berlin saldırısında yeni gelişme
20 Aralık 2016 - 21:31 www.finansgundem.com

Berlin saldırılarıyla alakalı gözaltına alınan Pakistan uyruklu kişi serbest bırakıldı

Almanya'nın başkenti Berlin'de bir Noel pazarına kamyonla düzenlenen terör saldırısıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Saldırının faili olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Pakistanlı mültecinin, saldırıyı gerçekleştirmemiş olabileceği iddia edildi.

Die Welt'in polis kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, polis gözaltındaki şüphelinin saldırıyı gerçekleştirmediğini düşünüyor. Haberde gerçek saldırganın olayın ardından olay yerinden kaçtığını belirtirken, saldırganın hala silahlı olduğu ve yeni eylemler düzenleyebileceği ifade edildi.

POLİS AÇIKLAMA YAPTI
Die Welt'in haberinden kısa bir süre Twitter üzerinden açıklama yapan Berlin polisi, gözaltındaki şüphelinin suçlamaları reddettiğini ve gözaltındaki kişinin kamyonu kullanan isim olup olmadığının henüz bilinmediğini açıkladı.

Polis açıklamasında, gelişmeler üzerine saldırganı yakalamak için yeniden alarm verildiği belirtildi ve yeni saldırı ihtimaline karşı insanlar uyarıldı.

TEK ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI
Almanya’nın başkenti Berlin’de dün akşam bir tırın Noel pazarına girmesi üzerine 12 kişinin öldüğü, 18’i ağır 48 kişinin yaralandığı olaya ilişkin tek şüpheli olarak gözaltına alınan Pakistanlı delil yetersizliğinden serbest bırakıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)