BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSigorta - BES ve HayatBereket Sigorta üst yönetiminde değişim----

Bereket Sigorta üst yönetiminde değişim

Bereket Sigorta üst yönetiminde değişim
19 Aralık 2020 - 19:27 www.finansgundem.com

Bereket Sigorta'nın Risk Yönetimi, Emeklilik ve Hayat Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na iki yeni isim geldi

Bereket Sigorta'da üst düzey yönetim kadrosuna iki yeni atama gerçekleştirildi. Bereket Sigorta'nın Risk Yönetimi, Emeklilik ve Hayat Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Cenk Özçelik, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Faruk Gökçen atandı.

CENK ÖZÇELİK KİMDİR?

Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisat Bölümünde tamamladığı eğitimin ardından profesyonel kariyerine başlayan Cenk Özçelik, 1994 yılından bu yana çeşitli sigorta şirketlerinde orta ve üst düzey pozisyonlarda çalışmaya devam etti. Vakıf Emeklilik AŞ ile Ziraat Hayat ve Emeklilik AŞ'de aktüerya ve reasürans yöneticiliği yapan Özçelik, yabancı sermayeli bir sigorta şirketinin kuruluşunda kurucu genel müdür olarak hizmet vermiş olup sonrasında sektörde gerek yerli gerekse yabancı yatırımcılar için danışmanlık hizmetinde bulunarak iş yaşamına devam etti.

FARUK GÖKÇEN KİMDİR?

Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladıktan sonra Aviva Hayat ve Emeklilik AŞ'de sigortacılık kariyerine başlayan Faruk Gökçen, Groupama AŞ'deki satış kariyerinin ardından, Ziraat Sigorta ve Ziraat Hayat Emeklilik AŞ'de sırasıyla satış müdürü, Operasyonel İşlemler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Son olarak Türkiye Hayat Emeklilik'te Teknik Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini yürüttü.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kuzey20 Aralık 2020 19:22

    Faruk Gökçen satışta daha başarılı olacaktır.Türkiye Hayat ve Emeklilik şirketi karmakarışık.