BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBenzin fiyatlarına kızan milletvekili iş yerine atla gitti----

Benzin fiyatlarına kızan milletvekili iş yerine atla gitti

Benzin fiyatlarına kızan milletvekili iş yerine atla gitti
21 Haziran 2018 - 08:51 www.finansgundem.com

Rusya'da benzin fiyatlarını protesto etmek isteyen milletvekili iş yerine atla geldi

Rusya'nın Kamçatka bölgesi milletvekili Mihail Puçkovskiy, Rusya'da yükselen benzin fiyatlarını protesto etmek için işe atıyla gidip gelmeye başladı.

Rus basınında yer alan haberlere göre Puçkovskiy'nin evinden iş yerine varması yaklaşık bir saat sürdü. Puçkovskiy, "Yoldaki sürücüler bana el salladı. Destek vermek için 'Ura' diye bağırdı." dedi.

Puçkovskiy'ye iki koruması da at üstünde eşlik etti.

Öte yandan Puçkovskiy atını parlamento binasının girişine yakın bir yere bağlamayı denedi, ancak güvenlik güçleri onu engelledi. Olay yerine gelen polis ise milletvekiline idare para cezası kesilmesi için talepte bulundu.

Roket isimli at daha sonra milletvekilinin yardımcıları tarafından çiftliğe götürüldü. Puçkovskiy ise eve dönüş yolunda halk otobüsünü tercih etti.

Rusya'da Ocak-Mayıs ayları arasında benzin fiyatlarına yüzde 7,3 oranında zam yapıldı. Hükümet ise 19 Haziran'dan itibaren benzin fiyatlarının tavan fiyatını sabitlediklerini ve bundan sonra zam yapılmayacağını açıklamıştı.

Başkent Moskova'da bugün itibariyle 92 oktan benzin 42,1, 95 oktan 45,7, 98 oktan 49,980 dizel ise 44,1 rubleden satılıyor. (45,7 ruble: 3,41 lira)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)