BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBennett: DEAŞ'la mücadele için adımlar atılacak----

Bennett: DEAŞ'la mücadele için adımlar atılacak

Bennett: DEAŞ'la mücadele için adımlar atılacak
28 Mart 2022 - 12:53 www.finansgundem.com

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, terör örgütü DEAŞ'ın yeni tehditlerine karşı güvenlik güçlerinin gereken adımları atacağını açıkladı.

Bennett, dün İsrail'in Hadera kentinde 2 polisin ölümüne yol açan silahlı saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Hayatını kaybeden polislerin ailelerine taziyelerini ileten Bennett, "Menfur katillere karşı sivilleri savunurken yaşamını yitiren polis memurları Shirel Abukarat ve Yezen Falah'ın ölümleri yüreğimizi burktu. Onların kahramanlıklarını unutmayacağız" dedi.

Bu saldırının DEAŞ destekçilerinin İsrail'deki ikinci saldırısı olduğunu söyleyen Bennett, terör örgütüne karşı gereken adımların atılacağını belirtti. Başbakan, "(Bu saldırılar) Güvenlik güçlerinin yeni tehdide hızla uyum sağlamasını gerektiriyor ve biz de bunu yapacağız. Vatandaşlarımız tetikte olmayı elden bırakmamalı. Hep birlikte bu düşmanı da yeneceğiz" diye konuştu.

2 polis öldü, 3 polis yaralandı

İsrail polisinden yapılan açıklamaya göre dün akşam ülkenin batısındaki Hadera şehrinde 2 saldırganın açtığı ateş sonucu 2 polis ölmüş, 3 polis yaralanmıştı. İsrail polisi, saldırganların, ülkenin kuzeyindeki bir Arap beldesi sakini İsrail vatandaşı olduklarını ve terör örgütü DEAŞ ile bağlantıları bulunduğunu duyurmuştu.

Ülkenin güneyindeki Biru's Sebi kentinde 22 Mart'ta düzenlenen bıçaklı saldırıda da 4 İsrailli hayatını kaybetmişti. Saldırganın DEAŞ sempatizanı olduğu ve daha önce "güvenlikle ilişkili" suçlardan hapis yattığı belirtilmişti.

Bennett: Taraflar arasında diyaloğa yardımcı olmayı amaçlıyoruz

 

5 ülkenin Dışişleri Bakanları İsrail'de buluştu

 

İsrail'den Necef'te 5 yeni yerleşim birimine onay

 

İsrail Başbakanı Arap dünyasına seslendi

 


 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)