BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBelirsizliğe rağmen 5 milyar dolar kredi----

Belirsizliğe rağmen 5 milyar dolar kredi

Belirsizliğe rağmen 5 milyar dolar kredi
09 Haziran 2015 - 06:35 www.finansgundem.com

İtalyan inşaat devi Astaldi, Gebze - Orhangazi - İzmir otoyolunun inşası için 5 milyar dolar tutarında finansman anlaşması imzaladı

Astaldi ve Türk ortakları Nurol, Makyol ve Özaltın İnşaat, finansmanı Akbank, Deutsche Bank AG Londra Şubesi, Finansbank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası’ndan sağladı.

Astaldi’den yapılan açıklamaya göre otoyolun tüm finansmanı sağlanmış oldu.

Rekor kırdı

Amerikan Bloomberg ajansı, 6.4 milyar dolarlık proje için alınan finansman desteğinin Türkiye tarihinde bir inşaat işine sağlanan en yüksek kredi olduğunu vurguladı.
İstanbul - İzmir arasında TEM, D-100 ve E-130 karayollarındaki trafiği de büyük ölçüde rahatlatacak olan otoyol projesinin inşaatı devam ediyor. Körfez Projesi’nin tüm otoban bağlantıları tamamlandığında, 427 kilometrelik bir uzunluğa ulaşacak. Proje ile İstanbul-İzmir arası karayoluyla 8 saatten 3.5 saate inecek. Projenin ilk ayağı olan İstanbul - Bursa yolu, 3 kilometrelik Körfez köprüsüyle birlikte Ocak 2016’da açılacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)