BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelediyeden işçilere 1 Mayıs müjdesi----

Belediyeden işçilere 1 Mayıs müjdesi

Belediyeden işçilere 1 Mayıs müjdesi
01 Mayıs 2016 - 16:43 www.finansgundem.com

İzmir’in Seferihisar İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye işçilerine 1 Mayıs müjdesi verip, Belediye İş Sendikası’yla imzalanan toplu sözleşmeyle maaş ve sosyal yardımlarla birlikte yüzde 11 zam yaptıklarını açıkladı.

Seferihisar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası tarafından sürdürülen toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı. Seferihisar Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde belediye işçileriyle birlikte düzenlenen imza töreni Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Belediye İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Mutoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar Belediye Başkan Yardımcıları Nilgün Durmazer, Gürhan Özata ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri’nin katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşan Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Her 1 Mayıs öncesinde olduğu gibi sendikamızla bir araya geldik. İçerisinde bulunduğumuz bütün zor koşullara rağmen müzakerelerimizi olumlu bir şekilde tamamlamayı başardık.

Geleneğimizi bozmadığımız için çok mutluyum. Tüm çalışan arkadaşlarımdan işlerine daha sıkı sarılmalarını ve Seferihisar’ın geleceğine katkı sağlamalarını istiyorum. Seferihisar’da yakaladığımız barış ve bir arada yaşama ortamının da tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum" dedi.

Belediye - İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Ahmet Mutoğlu ise "Belediyenin içinde bulunduğu durumu biliyoruz. Özellikle Bütünşehir Yasası’ndan sonra küçük belediyeler büyük zorluklarla iş yapmaya çalışıyor. Seferihisar Belediye Başkanımız Tunç Soyer yine büyük fedakarlıklarla toplu sözleşmeye imza attı. Kendisine minnettarız. Şimdi işçi kardeşlerimizin alın terlerinin karşılığını alırken işlerine daha çok sahip çıkmasını ve performanslarını iki katına çıkarmalarını bekliyorum" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)