BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelediye binasını su bastı----

Belediye binasını su bastı

Belediye binasını su bastı
13 Ocak 2021 - 16:58 www.finansgundem.com

Manisa'da etkili olam sağanak Yunusemre Belediyesi'nin zemin katının suyla dolmasına neden oldu.

Manisa'da dün geceden beri etkili olan sağanak yağış, Manisa'da 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı ve Yunusemre Belediyesi’nin arasındaki istinat duvarının yıkılmasına neden oldu.

BELEDİYEDE BAZI HİZMETLER VERİLEMEDİ

Belediye hizmet binasının zemin katı suyla doldu, elektrik ve bilgi işlem sistemleri kullanılamaz hale geldi. Ekiplerin su tahliyesi için çalışma yaptıkları belediyede bugün bazı hizmetler verilemedi.

45 METRE UZUNLUĞUNDA YIKIK VAR

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, hizmet binasında ciddi anlamda maddi hasar oluşmadığını belirterek, gazetecilere şu açıklamada bulundu:

''Batı Kışla, yanımızda komşumuz. Aramızdaki duvarın arkasında dün gece, aşırı yağıştan dolayı su birikintisi olmuş. Yaklaşık 50 yıllık duvar, su birikintisine dayanamayarak, yıkılmış. Duvarda, yaklaşık 45 metre uzunluğunda yıkık var. Duvar yıkıldıktan sonra bahçemize çok miktarda sel suyu gelmiş. Hem çevre ve şehircilik binamızda hem de ana binamızın altında bulunan halkla ilişkiler müdürlüğümüzün bulunduğu zemin katlar suyla dolmuş. Şu an suları tahliye ediyoruz. Bu nedenle bazı birimlerimiz, bugün hizmet veremiyor. Bilgi işlem ve elektrik kabloları, zarar gördü. İçeride tahliye ile temizlik sürüyor.''

İçerisinden böyle çıkarılıyor! Japonya'ya ihrac

 

Dijital euroda yeni gelişme

 

İbn-i Sina Hastanesinde 'Akıllı Kovid-19 Örnek Alma Ünitesi' açıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)