BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelediye başkanından çöp cezası! ----

Belediye başkanından çöp cezası!

Belediye başkanından çöp cezası!
27 Ocak 2016 - 17:22 www.finansgundem.com

İstanbul Başakşehir'deki 805 dairelik sitenin çöpleri 20 gündür alınmıyor. Sebep ise site yöneticisinin belediye başkan yardımcısıyla zıtlaşması...

İstanbul'da Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel, ilçedeki bir sitenin yöneticisiyle tartışınca sitedeki çöpleri temizlik ekipleri almamaya başladı. Yığılan çöpler çevreye koku yaymaya başlayınca halk uygulamaya tepki gösterdi.

T24'ün haberine göre, Başakşehir’de bulunan 805 daireli Mesa-Nurol evlerininçöpleri 20 gündür toplanmıyor. Bölgede bir çöp dağı oluşurken, 4 siteden oluşan konutların, aylardır sokak lambaları da yanmıyor. Bölge sakinleri, çöpler nedeniyle semtlerinde haşere baskını olduğunu ve kokudan evlerinde yaşayamaz hale geldiklerini söyledi. 
Semt sakinlerinin iddiasına göre, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel'in, Mesa Nurol evlerindeki bir sitenin yöneticisiyle yaşadığı tartışma nedeniyle çöpler toplanmıyor ve sokak lambaları yanmıyor. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)