BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelediye Başkanı danışmanına rüşvet gözaltısı: Suçüstü yakalandı----

Belediye Başkanı danışmanına rüşvet gözaltısı: Suçüstü yakalandı

Belediye Başkanı danışmanına rüşvet gözaltısı: Suçüstü yakalandı
19 Ocak 2022 - 22:47 www.finansgundem.com

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in danışmanı Selçuk Erdağı rüşvet alırken Bilecik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince suçüstü yakalandı

Bilecik Belediyesi iştiraklarından Kayı A.Ş isimli firmanın Yönetim Kurulu başkanı olan ve aynı zamanda Belediye Bakanı Semih Şahin'in danışmanı olan Selçuk Erdağı'nın bina ruhsatı almak isteyen bir şahıstan ruhsat bedeli için 400 bin TL, yapımı devam eden ve tahmini 42 milyon TL bedel belirlenecek olan AVM'nin işlemlerini takip etmek için bir şahıstan 5 milyon TL istediği yönünde ihbarda bulunuldu.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

AVM'nin işlemlerini takip etme maksatlı şahısla 200 bin dolar nakit, 130 bin dolar senet olmak üzere anlaşmaya varıldığı, para alışverişinin şüphelinin Bilecik Belediyesindeki ofisinde gerçekleşeceği öğrenildi.

Bunun üzerine harekete geçen Bilecik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri operasyon başlattı. Erdağı belediyedeki odasında rüşvet alırken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Erdağ'ın odasında önceden seri numarası alınmış 200.000 dolar ele geçirildi.

Rüşvet operasyonu: Vergi dairesi müdürü tutuklandı

 

Bodrum Vergi Dairesi Müdürü rüşvetten gözaltına alındı

 

Ukrayna'da vekillere ayda 20 bin dolar rüşvet iddiası

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)