BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelediye Başkanı Böcek, 64 gün sonra yoğun bakımdan çıkıyor----

Belediye Başkanı Böcek, 64 gün sonra yoğun bakımdan çıkıyor

Belediye Başkanı Böcek, 64 gün sonra yoğun bakımdan çıkıyor
09 Kasım 2020 - 11:54 www.finansgundem.com

Koronavirüs nedeniyle 64 gündür yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, normal servise alınıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 7 Eylül'den bu yana koronavirüs tedavisi gördüğü yoğun bakım ünitesinden çıkacak. Başkan Böcek, 64 gün sonra yoğun bakımdan çıkarılarak normal hizmet alınacak.

Haberi Twitter'dan duyuran Barış Yarkadaş, "Günün en iyi haberini veriyorum: CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, saat 11.00'de 'normal oda'ya çıkarılıyor.Böcek'in tedavisine artık' normal oda'da devam edilecek. olumlu gelişme biraz sonra medyaya da açıklanacak "dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta paylaşımla Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu. Böcek, takibinin yapıldığı hastanede sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine, 24 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle solunum kaslarında sorun Böcek'e, trakeostomi için daha iyi nefes alabilmesi için nefes borusu delik açılması uygulanmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)