BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelçika’da sağlık çalışanlarına kritik uyarı----

Belçika’da sağlık çalışanlarına kritik uyarı

Belçika’da sağlık çalışanlarına kritik uyarı
27 Ekim 2020 - 17:43 www.finansgundem.com

Belçika'da korona virüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle Sağlık Bakanlığı'nın, Liege kentindeki 10 hastanenin doktoruna 'korona virüs dahi olsanız, mesaiye devam edin" talimatını verdiği bildirildi.

Avrupa’nın bir kez daha korona virüs (Kovid-19) salgınının merkez üssü haline gelmesinin ardından, bir çok ülkede alarm zilleri çalmaya başladı. Almanya, Fransa, İspanya ve Belçika gibi ülkelerde art arda tedbirler alınıyor. Belçika’da günlük korona virüs (Kovid-19) vaka sayıları hızla artarken ülkede alarm verildi. Sağlık Bakanlığı Liege kentindeki 10 hastanenin doktoruna "Korona virüs dahi olsanız, mesaiye devam edin" talimatında bulunduğu öğrenildi. ​

"Başka seçenek yok"

Belçika Tıp Birlikleri Derneği Başkanı Dr. Philippe Devos, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, hastane ve sağlık sisteminin artan vakalar karşısında hızla çökmesini önlemek için başka seçenekleri olmadığını ifade etti. Devos, tıbbi personelden istenilen bu talebin diğer hastalara korona virüs bulaştırma riski taşıdığını da kabul etti.

Ülkenin özellikle Liege kentinde vakaların hızla arttığı, test olan her üç kişiden birinin sonucunun pozitif çıktığı ifade edildi. Belçika Sağlık Bakanı Frank Vandenbroucke, daha önce, ülkeyi uyararak yetkililerin "olanları artık kontrol etmediği" bir enfeksiyon "tsunamisine" yakın olduğunu belirtmişti.

Bilim Kurulu Üyesi Kara: Yeni önlemler gelebilir

 

Korona virüse karşı Aspirin umudu: Ölüm riskini yüzde 50 azaltıyor

 

Rusya ikinci korona aşısının üretimine başladı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)