BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelçika'da, Bleeker istifa etti----

Belçika'da, Bleeker istifa etti

Belçika'da, Bleeker istifa etti
19 Kasım 2022 - 06:33 www.finansgundem.com

Belçika’da açıklanan bütçe rakamları ile resmi veriler arasında 1.7 milyar euro'luk farkın meydana gelmesinin ardından Bütçeden Sorumlu Devlet Bakanı Bleeker istifa etti.

Belçika'da bu hafta ve geçtiğimiz ay Başbakan Alexander De Croo tarafından açıklanan rakamlardaki 1.7 milyar euro'luk fark Belçika Federal Parlamentosu'nda tartışmaya sebep oldu.

Söz konusu farkı 'hükümetin beceriksizliği' olarak yorumlayan muhalefete karşı Başbakan De Croo sebebin 'teknik bir hata' sonucu oluştuğunu ileri sürdü. Hata sonrası üzerinde artan baskılar nedeniyle Bütçeden Sorumlu Devlet Bakanı Eva De Bleeker görevinden ayrıldı.

Yeni bakan yemin etti

Gelen istifanın ardından, boşalan bütçeden sorumlu devlet bakanlığı görevine Frankofon Liberal Parti Reform Hareketi (MR) partisinin Brüksel Parlamentosu grup başkanı Alexia Bertrand’ın getirildiği açıklandı. Bakan Bertrand’ın, Belçika Kralı Philippe’in makamında yemin ederek göreve başladığı bildirildi.

Belçika'da haftada 4 gün çalışma sistemine geçildi

 

Belçika’da işçiler greve gitti

 

Belçika'da enflasyon 47 yılın zirvesinde

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)