BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelçika'da biri Türk 2 kişi bomba kurbanı----

Belçika'da biri Türk 2 kişi bomba kurbanı

Belçika'da biri Türk 2 kişi bomba kurbanı
20 Mart 2014 - 00:38 www.finansgundem.com

Ypres kasabası yakınlarında 1. Dünya Savaşı'ndan kalma bombanın hafriyat çalışmaları sırasında patlaması sonucu biri Türk 2 işçi hayatını kaybetti

Belçika'nın Ypres kasabası yakınlarında Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba patladı. Olayda Türk ve Bulgar 2 işçi öldü, 2 Türk işçi yaralandı.

Ypres kanalı yakınında bulunan bir deponun arkasındaki boş alanda hafriyat çalışması sırasında birkaç gün önce tespit edilen bombanın muhtemelen yerinden oynatılmaya çalışılırken patladığı, adı açıklanmayan Türk işçinin olay yerinde, Bulgar işçinin ise hastaneye kaldırılırken hayatını kaybettiği ve yaralanan Türklerden birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.
      
Birinci Dünya Savaşı sırasında adeta yerle bir olan Ypres'de binlerce Müttefik askeri ölmüştü. Kasabadaki kazılarda ve çevresindeki tarlalarda her yıl çok sayıda patlamamış bomba ve iskelet bulunuyor.


YPRES'TE BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI'NDAN KALMA
PATLAMAMIŞ BOMBA DAHA ÖNCE DE BULUNMUŞTU
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)