BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaAraştırmaBel ağrısına böyle cevap verdi ----

Bel ağrısına böyle cevap verdi

Bel ağrısına böyle cevap verdi
03 Aralık 2012 - 16:28 www.finansgundem.com

Dünyanın gözü bugün Erdoğan-Putin buluşmasındaydı. Bir de ‘hastalık’ iddialarında…

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i taşıyan uçak, öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na indi. Bu çerçevede Devlet Konukevi ve çevresinde, sabah saatlerinden itibaren güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı.
Putin'in güvenlik gerekçesiyle hangi güzergahı kullanacağı son dakikaya kadar açıklanmadı. Muhtemel güzergahlarda alınan önlemler ise dikkat çekti. 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ertelenen kritik ziyareti bugün gerçekleşti. Rus lideri taşıyan uçak, öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na indi. Geniş güvenlik önlemi alınırken aynı gerekçeyle konuğun kullanacağı güzergahlar sır gibi gizlendi.  Rusya Devlet Başkanı Putin'in uçağının indiği Atatürk Havalimanı'nda sabah saatlerinden itibaren yoğun güvenlik önlemi alındı. Başkan Putin'in konvoyuna eşlik edecek araçların aprona girişlerine, görevliler tarafından dedektör köpek eşliğinde yapılan aranmalardan sonra izin verildi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, saat 13:45'e Başbakan Erdoğan ile Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde buluştu. Putin, ofis girişinde Başbakan tarafından karşılanırkean, iki lider daha sonra görüşmenin gerçekleştirileceği salona geçti
Erdoğan ile Putin görüşmesine, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Putin'in Dış Politika Danışmanı Yuri Uşakov da katıldı.
Görüşmeye dair fotoğraflar yayınlandı. İki lider, Dolmabahçe'deki buluşmada oldukça samimi tavırlar sergiledi. Omuzu ve belinde problem olduğu öne sürülen Putin'in son derece sağlıklı olduğu da görüldü.
Erdoğan ve Putin, bugüne kadar 30 kez bir araya gelmişti.
RUS SÖZCÜ TÜRKÇE KONUŞTU
Öte yandan, içeride görüşme sürerken Kremlin Sarayı Sözcüsü Dmitry Peskov, Rus basınını bilgilendirmek için dışarıya çıktı. Türk gazetecilerin İngilizce soruları üzerine Sözcü Peskov, Türkçe yanıtlar verdi. Türkiye'nin Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın gitmesini istediğini belirten Peskov, "Eğer Esad giderse on binlerce olan mülteci sayısı yüzbinleri aşar" dedi.
NATO'nun sınıra yerleştireceği Patriot füzelerine Rusya'nın karşı olduğunu yineleyen Sözcü, "Patriotlardan rahatsızız" diye konuştu. Kremlin Sarayı Sözcüsü Peskov, "Türkiye'nin muhalefeti birleştirme gücü varsa, neden olmasın" dedi.
PROTESTOCULAR GÖZALTINA ALINDI
Kendilerini ''Çerkes Hakları İnisiyatifi'' üyesi olarak tanıtan ve Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi önündeRusya Devlet Başkanı Vladimir Putin karşıtı açıklama yapan 3 kişi gözaltına alındı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)