BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBeklenen Xbox One ve PlayStation 4 fiyatları----

Beklenen Xbox One ve PlayStation 4 fiyatları

Beklenen Xbox One ve PlayStation 4 fiyatları
05 Haziran 2013 - 10:19 www.finansgundem.com

E3 fuarını bekleyen dev iki oyun konsolu üreticisi Microsoft ve Sony, fiyat konusundaki fazlasıyla temkinli! İşte belirlenen konsol fiyatları!

Microsoft’un kısa bir süre önce yaptığı etkinlikle duyurduğu Xbox One ve E3 fuarında duyurulması beklenen PlayStation 4’ün fiyatları hakkında yeni tahminler geldi.

Bir hafta sonra fuarda karşı karşıya gelecek olan Xbox One ve PlayStation 4, yaptıkları tanıtımlarla oyun dünyasının nabzını tuttu. PS4 fiziksel açıdan tanıtımı için E3 fuarının beklenildiği bilinirken, her iki marka ve tüketicilerini ilgilendiren en büyük ayrıntı olarak da fiyat açıklamasında bulunulacak.

Teknoloji ürünleri hakkında verdiği fiyatlandırmaların neredeyse tümü doğru çıkan ünlü analist Michael Pachter’e göre, konsollar bu kez beklenenin aksine biraz daha uygun fiyatlı çıkacak. Pachter, PS4’de kullanılan parçalar göz önüne alındığında 275 $, Xbox One’ın gelişmiş ekran kartı ve sağlamlaştırılmış kasası nedeniyle 325 $’lık bir fiyatla üretildiğini savunuyor.

Bir önceki nesil konsolların maliyet ve son kullanıcı arasındaki farktan yola çıkan Pachter, SonyPlayStation 4’ün 349 $, Microsoft Xbox One’ın ise 399 $’lık bir fiyat etiketi ile kullanıcının karşısına çıkması bekleniyor. Avrupa ülkelerinde satışların tahmini yapılabiliyor olsa da, henüz ülkemiz için böyle bir fiyatlandırma istatistiği mevcut değil.
 
 
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)