BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakBekle bizi Fransa, geliyoruz----

Bekle bizi Fransa, geliyoruz

Bekle bizi Fransa, geliyoruz
15 Şubat 2013 - 09:35 www.finansgundem.com

Avrupa bu yıl Türk emlak devlerini izleyecek… Büyük şova Babacan, Topbaş ve Karabel de gidiyor…

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen Mipim’de bu yıl Türk rüzgarı esecek. Her yıl farklı bir ülkenin onur konuğu olduğu fuarın bu yıl ülkesi ise Türkiye olurken, 12-15 Mart tarihlerinde arasında Fransa’nın Cannes kentinde yapılacak fuara Türkiye üs düzey katılım sergileyecek. Yavuz Karabel’in Milliyet’teki haberine göre Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılacağı fuarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel de yer alacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarda programının uyması halinde fuara iştirak edecek. Fuarın ilk günündeki açılış kokteyline de Kültür Bakanlığı destek verecek.
Fuarın en önemli konuğu olan Türkiye kalabalık bir şekilde fuarda boy gösterecek. 1000 metrekarelik ve özel olarak tasarlanan çadırda yer alacak Türk firmaları ayrıca,  fuar alanının içinde 400 metrekarelik standlarda tanıtım yapacak. Kırmızı beyaz konseptinde tasarlanan çadırda seminer salonu bulunacak. Ayrıca yeni teknolojilere yer verilen çadırdaki dev ekrandan firmalar projelerinin lokasyonları hakkında detaylı bilgilendirme yapabilecek.
Kahve ve lokum...
Fuardaki birçok alanda Türkiye’nin tanıtımını içeren reklam alanları yer alacak. Türkiye’nin tanıtım kitapçığının dağıtılacağı fuarda ayrıca Türk firmalarının ve projelerinin tanıtıldığı broşürler de dağıtılacak. Kiralanan bir fayton da Cannes sokaklarında Türkiye’nin tanıtımını gerçekleştirecek. Fuara Türklerin yoğun bir katılım göstermesi nedeniyle çeşitli etkinlikler de planlanıyor. Fuar alanının içinde döner yapılmasından, Türk kahvesi servisine ve simit peynir satılmasına kadar çeşitli organizasyonlar üzerinde çalışılıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)