BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBekir Dildar: Satın almalarla ilgileniyoruz----

Bekir Dildar: Satın almalarla ilgileniyoruz

Bekir Dildar: Satın almalarla ilgileniyoruz
31 Ekim 2013 - 11:46 www.finansgundem.com

Fibabanka Genel Müdürü Dildar, bu yıl 20 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını söyledi

FINANSGUNDEM.COM
Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla, internet bankacılığı alanında Türkiye’de bir ilke imza atan Fibabanka, ‘web tabanlı arama’ hizmetini tanıttı.
Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar, “Fibabanka Finans Editörleri Buluşması” etkinliğinde yaptığı konuşmada, “Bankayı Portekizlilerden 18 şubeyken aldık, 57 şube olduk, 60 şubeyi aşacağız. 900 milyon TL'lik aktif büyüklük 6.5 milyar oldu; bunun 5 milyar lirası krediler. 1100 personele ulaştık, bunun ise yüzde 15’i yeni üniversite mezunu gençlerden oluşuyor. En büyük yatırımımız da gençleri işe almak oldu. Sağlıklı ve kârlı büyümeyi hedefliyoruz. Bir iki ay içinde kredi kartı için Garanti Bonus’la anlaşmamızın lansmanını yapacağız” dedi.
Dildar, bu yıl 20 milyon TL yatırım yapacaklarını, grup olarak satın almalarla ilgilendiklerini söyledi: “Şube de banka da olabilir. Rekabet çok yoğun. Organik büyümek çok kolay değil. Ama bizim hedeflerimiz çok büyük. Bunun için satın almalarla ilgileniriz.” 
Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun ise şunları söyledi: “Aktif banka müşterilerimizin sayısı 12-13 bine ulaştı. Bunların yüzde 50’si internet bankacılığını kullanıyor. Toplam müşteri sayımızi ise 40 bin.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)