BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBekir Bozdağ, AYM'nin gerekçeli kararını yorumladı----

Bekir Bozdağ, AYM'nin gerekçeli kararını yorumladı

Bekir Bozdağ, AYM'nin gerekçeli kararını yorumladı
10 Mart 2016 - 12:13 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AYM'nin Can Dündar ve Erdem Gül ile ilgili gerekçeli kararına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AYM'nin Can Dündar ve Erdem Gül ile ilgili gerekçeli kararına ilişkin, "Anayasa mahkememiz ilk derece mahkemesi değildir, temyiz mahkemesi hiç değildir, süper temyiz mahkemesi hiç ama hiç değildir. Yetki alanını genişletmeye böyle devam ederse Türkiye'de önümüzdeki yıllarda çok ciddi bir hukuksal sorunumuz, tartışmamız daha olacaktır. Türkiye'yi böylesine gereksiz tartışmalara kimsenin itmemesi gerekmektedir" dedi.

Bekir Bozdağ konuyla ilgili açıklamasının devamında, "Anayasa Mahkemesi başkanına ve karara imza atanlara soruyorum, bu karar bal gibi delil incelemesidir, bal gibi ilk derece mahkemesinin yerine geçip esas incelemesi yapmaktır. Anayasa, Anayasa Mahkememize böyle bir hakkı, vazifeyi vermemektedir" diye konuştu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül10 Mart 2016 20:14

    Akıl eksiği zat bu adamları CHP veya MHP mi seçti yine sizin kardeşim dediğiniz C.başkanı seçti. Şimdi sırf RTE yalakalık için boş boş konuşuyor.