BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBedelli Askerlik Derneği kuruldu----

Bedelli Askerlik Derneği kuruldu

Bedelli Askerlik Derneği kuruldu
02 Eylül 2014 - 05:17 www.finansgundem.com

Bedelli askerlik beklentisini içinde olanları heyecan sardı. Yükümlüler dernek çatısı altında toplandı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ve devir-teslim töreninin tamamlanmasının ardından, bedelli askerlik beklentisi içerisindeki yükümlüleri heyecan sardı. Beklenti altındaki yükümlüler sosyal medyada başkanlığını İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Özgür Niflioğlu’nun yaptığı dernek çatısı altında toplandı. Habertürk’ün haberine göre dernek, bedelli askerliğin “25 yaş üzerine ve 15 bin TL ödeme” kriterleriyle uygulamaya konulması beklentisini açıkladı.

ÇANKAYA’YI İLANLA SÜSLEYECEK 
“Temel amacımız resmi, hesap verebilir ve denetlenebilir bir yapıyla bedelli askerlik konusunda yasal adım atılmasını sağlamaktır” açıklamasını yapan dernek, ikinci sloganını da “Bedelli askerlik benim hakkımdır” yönünde belirledi. 
Dernek ilk iş olarak Çankaya Köşkü çevresindeki reklam panolarını kiralayarak Erdoğan’ın dikkatini çekecek ilanlar verecek. Ardından kitapçık bastırarak bakan, milletvekili, medya ve sivil toplum örgütlerine gönderecek. Ankara’da Başbakanlık’a yakın merkezi bir noktada Bedelli Askerlik İrtibat Bürosu kurulacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)