BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBedavası en bol Bonus Card, şimdi Fibabanka’da! ----

Bedavası en bol Bonus Card, şimdi Fibabanka’da!

Bedavası en bol Bonus Card,
şimdi Fibabanka’da!
29 Ocak 2014 - 13:08 www.finansgundem.com

Fibabanka, Garanti Ödeme Sistemleri’yle işbirliği yaparak, Fibabanka Bonus kredi kartını müşterilerinin hizmetine sunuyor

Türkiye’nin ilk çipli ve çokmarkalı kredi kartı platformu Bonus’a Fibabanka da katılıyor. Fibabanka, kuruluşunun 3. yılında Garanti Ödeme Sistemleri’yle işbirliği yaparak, Fibabanka Bonus kredi kartını müşterilerinin hizmetine sunuyor. Bonus Platformu’na dahil olan Fibabanka’nın müşterileri, bundan böyle Bonus kredi kartlarıyla, sektörün en yaygın üye işyeri ağında sunulan ayrıcalıklardan faydalanabilecek.
 
Fibabanka Bonus sahipleri, kartlarıyla yapacakları tüm alışverişlerden bonus kazanacak. Anlaşmalı işyerlerinde taksit, bonus kazanma ve harcama kampanyalarından yararlanma imkânına kavuşacak. Lansmana özel, 2014 sonuna kadar Fibabanka Bonus sahibi olan; kartla ilk ay 100 TL, ikinci ay 200 TL, üçüncü ay 300 TL’lik alışveriş yapan herkes toplam 50 TL tutarında bonus hediye kazanacak. Fibabanka Bonus’a tüm Fibabanka şubelerinden başvurulabilecek.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç, “Türkiye’nin en büyük kredi kartı platformu Bonus, 16 milyona yaklaşan kart sayısı ve %26’lık pazar payıyla, sektör liderliğini elinde bulunduruyor. 2002 yılında başlayan Bonus Card Platformu’nda, 11 üye banka yer alıyor. Türkiye’nin en büyük kart platformu Bonus Platform, banka ve kart sayısı, ciro büyüklüğü ve üye işyeri adedi alanlarında sektör lideri olarak büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin en çok hatırlanan ve en değerli markaları arasında yer alan Bonus’un Fibabanka tarafından da tercih edilmesi, bizi son derece gururlandırıyor.” dedi.
 
Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar ise işbirliği hakkında, “Fibabanka olarak kurulduğumuz günden bu yana bankamızı geliştirmek, ürün yelpazesini genişletmek, müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarına en hızlı ve kaliteli bir şekilde cevap verebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2012 yılı sonunda 28 olan şube sayımızı, 34 şube açarak 62’ye yükselttik. Genişleyen şube ağımız ve sürekli artan müşteri sayımızla paralel, Fibabanka Bonus’u da önemli ürünlerimiz arasına kattık. Böylelikle müşterilerimiz, ihtiyaç duydukları tüm ürünlere şubelerimizden ulaşabilecek.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)