BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBeckham’ların 58 milyon TL’lik devasa düğünü----

Beckham’ların 58 milyon TL’lik devasa düğünü

Beckham’ların 58 milyon TL’lik devasa düğünü
09 Nisan 2022 - 16:19 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü futbolcu David Beckham ve Spice Girls’ün eski üyesi Victoria Beckham’ın en büyük çocukları olan Brooklyn Beckham, Amerikalı milyarder Nelson Peltz’in kızı Nicola Anne Peltz ile bugün evleniyor.

Beckham ve Peltz aileleri için mutlu gün. Çocukları Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz bugün dünya evine giriyor.

2019 yılında sevgili olan 23 yaşındaki Beckham ve 27 yaşındaki Peltz, 2020 yılında da nişanlandıklarını ilan etmişlerdi.

Çift en son evlilik sözleşmesi imzaladıkları haberleriyle gündeme gelmişti. İddiaya göre, Nelson Peltz, müstakbel damadı Brooklyn Beckham’a evlilik sözleşmesini şart koşmuştu.

Anlaşmada, çiftin boşanması durumunda her ikisinin de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacağının yer aldığı iddia ediliyor. Bu haber için her iki taraf da sessizliğini korudu.

Beckham'ların mutlu günü… 58 milyon TL'lik devasa düğün - Magazin haberleri  – Sözcü

58 milyon TL’lik düğün

Beckham çiftinin toplam serveti yaklaşık 730 milyon TL (380 milyon Sterlin) gibi bir sayıdayken Peltz ailesinin serveti ise yaklaşık 25 milyar TL (1,3 milyar Sterlin) gibi yüksek  oranda fark ediyor.

58 milyon TL’lik (3 milyon Sterlin) düğün, Peltz’in ailesinin sahip olduğu Florida’daki bir malikanede gerçekleşecek. Birçok ünlü ismin düğünün yapılacağı yere akın etmesi bekleniyor.

Sevgilisine olan bağlılığıyla bilinen Brooklyn Beckham, Nicola Peltz’in gözlerini ve kendisine yazdığı aşk mektubunu vücuduna dövme yaptırmıştı. Çiftin evlendikten sonra Los Angeles’ta yaşaması bekleniyor.

David Beckham'dan Ukrayna'ya 70 milyonluk destek

 

David Beckham: Maalesef 25 yıldır aynı şeyleri yiyen biriyle evliyim

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)