BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBDP'li vekile BDP'den şok!----

BDP'li vekile BDP'den şok!

BDP'li vekile BDP'den şok!
13 Ekim 2011 - 13:49 www.finansgundem.com

BDP ile ilişkisi bir yıl boyunca donacak!

Bodrum'da tatil yaparken görüntülenen ve eleştirilere maruz kalan BDP'li Bengi Yıldız hakkında partisinin disiplin kurulu kararı belli oldu. Kurul, Yıldız'ın BDP ile ilişkilerini bir yıl süre ile dondurma kararı aldı.
Bodrum'da tatil yaparken çekilen fotoğrafları nedeniyle günlerce konuşulan Bengi Yıldız, TBMM'nin açılışında da BDP grubuyla birlikte yemin etmemişti. BDP'li vekillere sorulan sorular arasında Bengi Yıldız'a ilişkin olanlar da vardı, verilen yanıt, "Yakında yemin edecek" biçimindeydi. Yıldız, 3 gün sonra BDP sıralarından meclis kürsüsüne gelerek yemin etti.
Meclis'te BDP grubu ile oturamayacak Parti içinde de tartışmalara ve kutuplaşmalara yol açan fotoğrafları nedeniyle özellikle kadın partililer Yıldız'ın ihracını istedi. Günler sonra BDP Disiplin Kurulu, Yıldız ile ilgili karara vardı. Buna göre, BDP, Bengi Yıldız ile ilişkilerini bir yıl süre ile donduracak. Bu karar nedeniyle Bengi Yıldız, TBMM'de de BDP grubu ile birlikte oturamayacak. Otursa bile BDP grubuna dahil olamayacak, alınan kararlarda söz sahibi olmayacak. Parti toplantılarına katılamayacak Yıldız bu karar gereğince sadece Meclis'te değil, BDP'de de aktif rol alamayacak. Yıldız, partinin toplantılarına katılma, alınan kararlara dahil olma hakkından men edildi. Peki bir yıl sonra ne olacak? Alınan bilgilere göre, disiplin kurulu yeniden toplanacak ve Yıldız'la ilgili yeni bir karar alacak. Karar Bengi Yıldız'a da tebliğ edildi. (CNNTürk)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)