BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakBDDK'nın yeni binasını TOKİ yapacak----

BDDK'nın yeni binasını TOKİ yapacak

BDDK'nın yeni binasını TOKİ yapacak
04 Haziran 2014 - 11:23 www.finansgundem.com

TOKİ, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na, İstanbul Ataşehir Finans Merkezi’nde hizmet binası inşa edecek

BDDK hizmet binasının ihalesi 30 Haziran 2014’de TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde gerçekleştirilecek.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun hizmet binası, TOKİ ile BBDK arasında 20 Kasım 2013 tarihinde imzalanan protokol kapsamında İstanbul Finans Merkezi Yerleşkesi'nde 3 bin 328 ada 2 numaralı parsele yapılacak.

BDDK hizmet binası ihalesi  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya Verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilecek.

İhale uluslararası bir ihale olmamakla birlikte yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere de açık olacak.

İLAHE ŞARTLARI

İhale için başvuracak istekliler, ihale dosyası ve eklerini, Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent / Ankara adresinden 09.00 – 18.00 saatleri arasında 500 lira yatırarak satın alabilecek.

Teklif dosyaları, en geç 30 Haziran 2014 tarih ve saat 15.00’a kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara adresinde Toplu Konut İdaresi İhale Komisyonu Başkanlığı’na elden teslim edilecek. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale saatine kadar İdareye ulaşması şartı bulunuyor.

Teklifler 30 Haziran 2014 tarihinde, saat 15:00’de istekliler huzurunda İhale Komisyonu tarafından açılacak. Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler yazı ile ikinci oturuma davet edilecek. Ayrıntılı bilgiye TOKİ’nin www.toki.gov.tr adresinden ulaşılabilecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kerem04 Haziran 2014 14:38

    ey toki kartal sahilde yüksek tahta perdelerle çevirdiğin arazide yüzlerce ağacı kesiyorsun bunu millet görmüyor zannetme ama karşılık verince karşısında dinleyen yok varsa yoksa toma gaz su onların bildiği yol bu birde bunla övünürler ağaç olmadığında yollar su gölüne dönüyor çünkü suyu emecek arazi kalmadı ne zaman akıllanacaksınız.