BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBDDK risk bülteni yayınladı----

BDDK risk bülteni yayınladı

BDDK risk bülteni yayınladı
28 Nisan 2014 - 16:47 www.finansgundem.com

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), "Risk Bülteni"nin 19'uncu sayısını yayımladı

BDDK'nın internet sitesinde yer alan söz konusu bültende, yaşanan global krizin tekrar etmesini önlemek ve olası kriz ortamlarından finansal sistemin en az hasarla çıkabilmesini sağlamak üzere uluslararası standart belirleyici kuruluşların ve otoritelerin çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Söz konusu çalışmaların özellikle sermaye yeterliliği üzerinde yoğunlaştığı ve ayrıntılarını sermaye yeterliliğini etkileyen kural ve düzenlemelerin oluşturduğunun dikkati çekildiği bültende, Temmuz 2013-Şubat 2014 döneminde uluslararası ve yerel otoritelerin risk yönetimi alanında yaptıkları çalışmalara özet olarak yer verildiği kaydedildi.

Ayrıca, ulusal denetim otoritelerinin risk yönetimi alanında dikkati çeken düzenleme ve çalışmalarının yanı sıra Dünya Bankası, Uluslararası Para Fonu gibi uluslararası kuruluşlarca hazırlanan makalelere de yer verilen bültende, yurt içi kuruluşlar tarafından yapılan ve risk yönetimi alanını daha doğrudan etkilediği düşünülen çalışmalar da bulunuyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)