BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringBDDK faktoring sektörünü bankacılık kadar önemsiyor----

BDDK faktoring sektörünü bankacılık kadar önemsiyor

BDDK faktoring sektörünü bankacılık kadar önemsiyor
15 Haziran 2017 - 10:04 www.finansgundem.com

BDDK Başkan Yardımcısı Salih Ağan: "BDDK olarak faktoring sektörünü de bankacılık kadar önemsiyoruz."

Finansal Kurumlar Birliği (FKB), KOBİ'lerin gücüne güç katmak için "Ticaret Finansmanı ile Güçlü Bir Ekonomiye" sloganı ile başlattığı Anadolu toplantılarında son olarak Ankaralı KOBİ'lerle bir araya geldi. KOBİ'lerin üretim, pazarlama, ihracat sorunlarının konuşulduğu ve ticaret finansmanı modellerinin anlatıldığı ve moderatörlüğünü A Haber Ekonomi Müdürü Özlem Doğaner'in yaptığı toplantı, BDDK Başkan Yardımcısı Salih Ağan, Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cantekin, Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Çağatay Baydar, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'ın katılımıyla, 23 Mayıs'ta, Ankara'da gerçekleştirildi.

KOBİ'lerin üretim, pazarlama, ihracat sorunlarına odaklanılan panelde, ticaret finansmanı modelleri ve tedarik zinciri finansmanı anlatıldı. Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkan- Vekili M. Çağatay Baydar, "Biz aslında ülke ekonomisinin gelişmesine, büyüme hızının artmasına ve KOBİ'lerin sağlıklı bir şekilde nakit akışlarını düzenlemelerine destek oluyoruz. Öncelikle ihracatçılar için yurtdışında olan alacaklarının garantisini veriyoruz. Finansal Kurumlar Birliği olarak KOBİ'lerin finansmana kolay erişimi konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tedarik Zinciri Finansmanı sayesinde büyük ölçekli işletme ile KOBİ'yi buluşturup en uygun krediyi sağlamak istiyoruz" dedi.

BDDK Başkan Yardımcısı Salih Ağan ise, "BDDK olarak faktoring sektörünü de bankacılık kadar önemsiyoruz. Türkiye'nin büyüme ve kalkınmasında faktoring şirketlerinin önemi kanıksanmayacak boyutlara ulaştı" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)