BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBDDK Başkanı'na geçmiş olsun dileği yağıyor----

BDDK Başkanı'na geçmiş olsun dileği yağıyor

BDDK Başkanı'na geçmiş olsun dileği yağıyor
22 Eylül 2014 - 11:38 www.finansgundem.com

Rahatsızlanan BDKK Başkanı Mukim Öztekin’e bankacılık ve finans çevrelerinden geçmiş olsun dilekleri yağıyor

BDDK Başkanı Mukim Öztekin’in yarın önemli bir ameliyat olacağı öğrenildi. Öztekin’in ciddi sağlık sorunu nedeniyle izne ayrıldığı ve önemli bir sağlık sorunu nedeniyle ameliyat edileceği kaydedildi.

Dünya'dan Jülide Yiğittürk Gürdamar kulislerde konuşulanları köşesinde paylaştı. Gürdamar, rahatsızlanan BDKK Başkanı Mukim Öztekin’e bankacılık ve finans çevrelerinden geçmiş olsun dilekleri yağdığını bildirdi.

İşte Gürdamar'ın paylaştıkları;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ziyareti sonrasında Bank Asya konusunda BDDK gereğini yapsın açıklamasının ardından gözler Başkan Mukim Öztekin’e ve geçen hafta yapılacak Kurul toplantısına çevrilmişti.

Herkes kurul toplantısından Bank Asya ile ilgili bir kararın çıkmasını bekliyordu. Merakla beklenen Kurul toplantısına ise BDDK Başkanı Mukim Öztekin’in katılamadığı öğrenildi. BDDK Başkanı’nın Kurul toplantısına katılamaması finans kamuoyunda çeşitli söylentilere neden oldu. Ancak, edindiğimiz bilgilere göre Başkan Mukim Öztekin’in toplantıya katılamamasının tek nedeni rahatsızlığıydı. Kurum’dan aldığımız bilgilere ve teyide göre Başkan raporlu.

Hastalığına ilişkin henüz net bir teşhis yok. Başkan Öztekin’in hastaneye ‘göz tansiyonu şüphesi ile’ gittiğini ancak doktorların, farklı rahatsızlıklar içinde tetkik istediği belirtiliyor. Öte yandan, Öztekin’in dostları ‘ciddi’ olarak nitelendirdikleri rahatsızlığından çok üzgün olduklarını saklamıyorlar. Kurum çalışanları, göz tansiyonu şüphesi ile doktora giden Başkan’ın erken teşhis ve tedavi ile sağlığına kavuşmasını bekliyor. Edinilen bilgiye göre bu hafta tedavinin şekli ve seyri belli olacak.

BDDK Başkanı Mukim Öztekin’in raporlu olduğu bu sürede kurumun kaptanlığını ikinci Başkan Mutalip Ünal üstlenmiş durumda.

Bilgisine başvurduğumuz kaynaklar, raporlu durumda bulunan Başkan Öztekin’e hastalığını duyan dostlarından geçmiş olsun mesajları yağdığını söylerken bizde Sayın Başkan’a şimdiden geçmiş olsun diyoruz.


 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)