BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBBVA’dan şirket harcamaları için kurumsal kart çözümü----

BBVA’dan şirket harcamaları için kurumsal kart çözümü

BBVA’dan şirket harcamaları için kurumsal kart çözümü
23 Kasım 2020 - 16:49 www.finansgundem.com

Şirket çalışanlarının kurumsal harcamalarının düzenlenmesi oldukça sıkıcı ve zorlu bir süreç olarak bilinir. BBVA’nın yeni kurumsal çözümü Global Commercial Cards sayesinde çalışanların şirket harcamaları kolayca düzenlenebilir hale geliyor

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

BBVA, şirketlerin çalışanlarının ticari kart kullanımı üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmasını sağlayan ve gider teslimi ve onay süreçlerini basitleştiren kurumsal kart ürünü Global Commercial Cards'ı geliştirdi.

Bankanın oluşturduğu yeni küresel çözüm Türkiye dahil sekiz ülkede kullanılabiliyor. BBVA’nın yeni kartları kurumsal müşterilerin şirket harcamalarının sadeleştirilmesi ve optimize edilmesi konusunda yardımcı olacak.

BBVA Latin Amerika, ABD ve Avrupa’daki işletmelerinde rekabet ve liderlik etmek için yeni bir arz zinciri finans çözümü yarattı. Bankanın yen çözümü ödemelerin merkezi olarak yönetilmesine olanak sağlarken kurumsal müşterilerin üreten sermayesini optimize etmesi ve tedarikçilerinin finansal durumunu iyileştirmesi konusunda yardımcı olacak. Tüm bu özellikler basit ve kolay kullanılır eşsiz bir dijital deneyim sayesinde gerçekleşecek.

BBVA Kurumsal Müşteriler Birimi Küresel Ticari Kart Çözümler Başkanı Sergio Ortega yeni projeleriyle ilgili açıklamasında, “Global Commercial Cards sayesinde BBVA ticari kartlar ve gider yönetimi araçları gibi iki ayrı dünya arasındaki bir boşluğa köprü kurmayı başardı. Bunu gerçekleştirmek için şirket çalışanlarının giderlerini çok daha hızlı ve basit bir şekilde yönetmelerini sağlayan teknoloji verileri kullanırken, tüm süreç boyunca kontrol ve uçtan uca (end to end) izlenebilirlik sağlandı” ifadelerine yer verdi.

Bankanın yeni kurumsal çözümü ister küresel ister bölgesel isterse de yerel boyuttaki şirketlerde her türlü şirketin ihtiyacına göre uygulanabiliyor. Finans birimlerinden insan kaynaklarına kadar şirketlerin her alanı için kullanılabilen kurumsal kart satın almalardan iş gezilerine kadar tüm ilgili harcama bilgilerine hızlı ve kolay erişim sağlayarak firmaların iş yükünü azaltıyor.

Kart çözümü tüm harcamaların merkezileştirilmesinden ve harcamaların şirket tarafından seçilen gider yönetim araçlarına veya ERP’ye (kurumsal kaynak planlama sistemi) otomatik olarak gönderilmesinden sorumlu olacak.

BBVA’nın Global Commercial Cards çözümü piyasanın lider harcama yönetimi uygulamaları, SAP Concur, Expensify, fintek şirketi Emburse’un uygulamaları Certify ve Captio veya Visa’nın harcama yönetimi uygulaması Intelling gibi uygulamalarla gerekli hizmet aktivasyonlarının yapılması halinde nereyse anında entegre edilebiliyor.

Bankanın kurumsal çözümleri Türkiye, İspanya, Portekiz, Meksika, Arjantin, Kolombiya, Peru ve Uruguay’da verilen kurumsal ticari kartlar için kullanılabilir ve özellikleri dünya çapında uygulanabilir.

Ortega konuyla ilgili açıklamasında “Mevcut bağlamda, korona virüs krizinden güçlü bir şekilde etkilenen, kurumsal harcamaları yönetme yöntemleri gelişmektedir ve küresel kurumsal gider yönetiminin homojenleşmesini sağlayacak dijital süreçler için artan bir talep vardır. Global Commercial Cards’ın piyasaya sürülmesi, BBVA'nın bu ihtiyaçları karşılamasına ve teknolojiyi şirketlerin hizmetine yenilikçi çözümler sunma taahhüdüne bir adım daha ileri götürmesine olanak sağlıyor” dedi.

Yeni çözüm sayesinde, BBVA ticari kartlarının kullanımı sadece nakit veya tüketici kartı kullanımından kurtularak güvenli ve evrensel olarak kabul görmüş bir ödeme çözümüne sahip olacak çalışanlar için fayda sağlamayacak. Geleneksel olarak sıkıcı ve kötü optimize edilmiş süreçlerle ilişkilendirilen bu ödemelerin yönetimini çok daha kolay hale getirerek, çalışanların paralarını ne kadar ve ne zaman harcadığını daha verimli bir şekilde kontrol edebilecek olan şirketler için de büyük bir avantaj oluşturacaktır.

Zurich Sigorta’dan dev şirket alımı

 

Şimdi al sonra öde sisteminin kaybedeni kim olacak?

 

Garanti BBVA 2015’ten bu yana ‘Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)