BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBBVA’dan çalışanlarına ‘ofisini seç’ uygulaması----

BBVA’dan çalışanlarına ‘ofisini seç’ uygulaması

BBVA’dan çalışanlarına ‘ofisini seç’ uygulaması
14 Eylül 2021 - 17:53 www.finansgundem.com

Pandemi sonrası bankalar ofise dönüş için hazırlıklarını tamamlıyor. İspanyol bankası BBVA hibrit çalışma uygulamalarını kolaylaştırmak amacıyla personelin ofis ve park yeri rezervasyonu yapabildiği yeni bir uygulamayı kullanıma sundu


FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Pandemi sonrası yeni çalışma modelini başlatmaya hazırlanan BBVA çalışanları ofislerinde masa ayırtmasını sağlayan yeni bir uygulamaya hazırladı.

Dev İspanyol bankasının ofise dönüş modeli çalışanların bir kısmının ofiste olduğu bir kısmının da uzaktan çalıştığı hibrit modele dayanıyor. Söz konusu modele göre çalışanlar da haftanın %60’ını ofiste %40’ını da evde geçirecek.

BBVA’nın yeni uygulaması personelin eşyalarını saklaması için dolap ve masa rezervasyonu yapmasını sağlıyor. Finansgundem.com’un derlediği bilgilere göre hibrit çalışma stratejisiyle uyum gösteren uygulama aynı zamanda çalışma alanlarının paylaşımı konusunda da kolaylık sağlıyor.

Finextra’nın haberine göre BBVA’nın Şirket Mülkleri ve Hizmetleri Küresel Başkanı Desirée Granda uygulamaya ilişkin açıklamasında, “Çalışanlar arasında bir buçuk metre mesafenin sağlanmasına yönelik sosyal mesafe tedbirleri neticesinde genel merkezimizdeki iş istasyonlarının yarısı kullanılamadı. Çalışanların ofiste çalışmaya devam etmelerine izin vermenin tek yolu iş istasyonlarının kullanımını paylaşmaktı” dedi.

Personel uygulama aracılığıyla her ayın 22’sinde uygulamaya sunulan iş istasyonları havuzundan seçim yaparak masa ve park yeri rezervasyonu yapabiliyor. Kullanıcılar, bireysel çalışma masası, toplantı odası veya ortak alan da dahil olmak üzere seçenekler menüsünden rezervasyon yapabiliyor.

BBVA Yetenek Avcılığı Birimi Küresel Başkanı Ophelie Richard uygulamaya ilişkin açıklamasında, “Belirli kişilere, kuruluş içindeki hiyerarşilerine göre iş istasyonları atamanın değeri tamamen yeniden tanımlanmıştır. Uygulama coğrafi konumlarına bakılmaksızın çalışanları işe almaktan iş istasyonlarının sanallaştırmasına kadar büyük fırsatlar sunuyor” ifadelerine yer verdi.

BBVA, Türkiye için büyüme beklentisini sürdürüyor

 

Finans çalışanları kovid sonrası sosyalleşmeyi yeniden öğreniyor

 

KPMG: Türkiye'nin görünümü olumlu seyrediyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)