BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBBVA yeni kartıyla gövde gösterisi yaptı----

BBVA yeni kartıyla gövde gösterisi yaptı

BBVA yeni kartıyla gövde gösterisi yaptı
30 Ekim 2020 - 17:48 www.finansgundem.com

BBVA, Türkiye’de halihazırda kullanımda olan ve kart numarası içermeyen kartıyla İspanya’da alışılmışın dışında bir gösteri yaptı. Bankanın bir üst düzey yöneticisi kendi kartının bir replikasını İspanya’nın en işlek caddesinde sergiledi

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

İspanyol bankacılık devi BBVA kart numarası olmayan kredi kartlarının güvenliğini göstermek için Madrid’in en işlek alışveriş caddesine alışılmışın dışında bir reklam organizasyonu gerçekleştirdi. BBVA’nın Pazarlama Direktörü Jaime Bisbal kendi kredi kartınI sergileyerek bilgilerin fiziksel kartla çalınamayacağına dair güveni pekiştirdi. Türkiye’de halihazırda kullanılmakta olan kart numarası olmayan kredi kartları gelecek ay İspanya’da kullanıma sunulacak.

BBVA’nın yeni kredi kartı Aqua kredi kartı numarası, son kullanma tarihi ve CVV kodlarını kartın üzerinde bulundurmak yerine ayrı bir mobil uygulama üzerinden müşterilerine sunuyor. Müşteriler kredi kartı harcamaları yapmak istediklerinde uygulama üzerinden kredi kartı numaralarını dinamik CVV kodlarını ve son kullanma tarihlerini kontrol etmeleri gerekiyor.

Bankanın pazarlama direktörü, yeni kartlara olan halkın güvenini pekiştirmek ve bankanın kendine olan güvenini göstermek amacıyla Madrid'in en hareketli alışveriş caddelerinden olan Gran Vía 36 caddesinde kendi kartını içeren bir enstalasyon oluşturdu.

Kredi kartlarında geri dönüşüm malzemesi kullanılacak

 

Mastercard siber riskle mücadelede yapay zeka kullanacak

 

ABD’de rekor büyümenin arkasındaki gerçek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)