BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBazı illerde elektrik kesintisi----

Bazı illerde elektrik kesintisi

Bazı illerde elektrik kesintisi
27 Eylül 2013 - 10:05 www.finansgundem.com

Ankara, Çankırı, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'ın bazı kesimlerine 13 Eylül'de elektrik verilemeyecek

Ankara, Çankırı, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'ın bazı kesimlerine planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 29 Eylül'de çeşitli saatlerde elektrik verilemeyecek.
Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Eylül Pazar günü Ankara'nın Çankaya, Altındağ, Mamak, Etimesgut, Kazan, Çubuk, Şereflikoçhisar, Polatlı ve Gölbaşı ilçelerinin bazı kesimlerine çeşitli saatler arasında elektrik verilemeyecek.
Aynı tarihte Çankırı'nın Eldivan ilçesinde bazı cadde ve sokaklarda çeşitli saatler arasında enerji kesintisine gidilecek. Kastamonu merkezde de bazı kesimlerde elektrik kesintisi uygulanacak. Söz konusu tarihte Zonguldak merkez ile Kilimli ve Ereğli ilçelerinde çeşitli saatler arasında enerji kesintisine gidilecek. Bartın merkez ve Ulus ilçesinin bazı kesimlerine de aynı tarihte çeşitli saatler arasında elektrik verilemeyecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)