BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBayülgen davayı kaybetti tazminatı faiziyle ödedi----

Bayülgen davayı kaybetti tazminatı faiziyle ödedi

Bayülgen davayı kaybetti  tazminatı faiziyle ödedi
01 Şubat 2022 - 13:26 www.finansgundem.com

Okan Bayülgen'in 6 yıl özel şoförlüğünü yapan Burhan Akdeniz, haksız yere işten çıkarıldığı için ünlü televizyoncuya açtığı davayı kazandı

2012-2018 yılları arasında Okan Bayülgen, eski eşi Şirin Ediger ve kızları İstanbul Bayülgen'in özel şoförlüğünü yapan Burhan Akdeniz, haksız yere işten çıkarıldığı için ünlü şovmene dava açtı.

Akdeniz, davayı açmadan önce ihtiyari ve zorunlu arabuluculuk başvurusu yaptı. Arabuluculuk görüşmelerine gelmeyen Bayülgen, iki görüşmeye de katılmadı. Ardından davacı Akdeniz, olayı yeniden yargıya taşıdı.

"10 BİN TL ÖDEYİP İŞTEN ÇIKARDI"

Burhan Akdeniz, Bayülgen'in işini sonlandırmasından sonra kendisine ödenen 10 bin TL'yi kabul etmeyip, avukatı Ece Rukiye Kalay ile soluğu mahkemede aldı.

DAVAYI KAYBETTİ

Okan Bayülgen'in işlerinin küçülmeye gittiği gerekçesiyle işten ihbarsız ve tazminatsız çıkarıldığını ifade eden Akdeniz, ünlü şovmen hakkında başlattığı hukuki süreci kazandı.

GERİ ADIM ATTI

Yaklaşık 3 yıl süren ve yerel mahkemede davayı kaybeden Bayülgen, süreci istinaf mahkemesine taşıdı. Ancak Bayülgen cephesi ardından geri adım atarak, süreci uzatmaktan vazgeçti.

FAİZİYLE ÖDEDİ

Mahkeme, Okan Bayülgen'in 88 bin 584 TL'lik tazminatı 6 yıllık faiziyle ödemesine hükmetti. Ünlü şovmen, çıkan karar sonrasında eski çalışanına tazminatını ödedi.

EVLİLİKLERİ 6 YIL SÜRDÜ

Okan Bayülgen ile Şirin Ediger, 31 Aralık 2008’de Roma’daki Türk Büyükelçiliği’nde evlenmişti. 12 yaşında bir kız çocukları bulunan ikili, 2014'te yollarını ayırmıştı.(Habertürk- Aytekin Teker)

Dünyada en etkili reklam veren ülke Türkiye oldu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)