BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaykal'dan Erdoğan'ı güldüren gaf----

Baykal'dan Erdoğan'ı güldüren gaf

Baykal'dan Erdoğan'ı güldüren gaf
23 Haziran 2015 - 19:57 www.finansgundem.com

Yaptığı açılış konuşmasında Baykal'ın "Geçici genel başkanınız olarak ilk andı ben içiyorum." demesi üzerine Meclis Genel Kurulu'nda gülüşmeler oldu.

Deniz Baykal, "Geçici genel başkanınız olarak ilk yemini ben edeceğim" deyince, milletvekilleri güldü. Baykal, AK Parti'lilerin uyarısı üzerine "Düzeltiyorum, geçici meclis başkanı olarak" diyerek hatasını düzeltti. Milletvekilleri bu sözü sonrası Baykal'ı alkışladı.

BAYKAL: SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA...
TBMM Genel Kurulu'nda, 25. Dönem milletvekillerinin yemin  töreni devam ediyor. Birleşimi yöneten Meclis Geçici Başkanı Deniz Baykal, and içme sırası Ankara milletvekillerine geldiği sırada, "Şimdiye kadar olduğu gibi geleneğe  uyarak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz ruhu için  sizleri bir dakika saygı duruşuna davet ediyorum" dedi. Saygı duruşunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel  Kurul'dan ayrıldı. Baykal, "Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Kurul'dan ayrılmaktadır.  Kendilerine teşrifleri için teşekkür ediyoruz" dedi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı locasından çıkarken AK Parti milletvekilleri  ve bazı izleyiciler tarafından alkışlandı. 
 
İLK YEMİN KARABURUN'DAN
TBMM’de 7 Haziran Genel Seçimleri sonrası milletvekili seçilen isimler de yemin etmeye başladı. Meclis’te ilk yemini engelli milletvekili Bennur Karaburun etti.
 
Türkiye’nin sağanak yağış altında arkadaşının tuttuğu şemsiye altındaki fotoğrafıyla tanıdığı ve AK Parti’den milletvekili seçilen Bennur Karaburun mecliste kendisi için hazırlanan rampayla kürsüye geldi ve ilk yemini eden isim oldu. Karaburun'un yemin etmeden önce besmele çektiği duyuldu.
 
Bursa'da çekilen bir fotoğraf sosyal medyada hızla yayılmıştı. "İnsanlık ölmedi" başlığıyla yayınlanan fotoğraf, yerel ve ulusal birçok gazetede geniş yer bulmuştu. Fotoğraftan etkilenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazası sonucu tekerlekle sandalyeye mahkum olan Bennur Karaburun'u arayarak sohbet etmişti. Karaburun bu seçimlerde aday gösterilmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)