BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaykal Cumhurbaşkanlığı seçimi için ne dedi?----

Baykal Cumhurbaşkanlığı seçimi için ne dedi?

Baykal Cumhurbaşkanlığı seçimi için ne dedi?
22 Mayıs 2014 - 09:03 www.finansgundem.com

Antalya Milletvekili Deniz Baykal CHP’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı seçimi ile ilgili yorum yapmaktan çekindi

CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal torunu Mehmet Erkılıç'ın, Columbia Üniversitesi mezuniyet töreninde Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklama yapmaktan kaçındı.

Torunu Mehmet’in New York’taki mezuniyet törenine eşi Olcay Baykal ve kızı Prof. Dr. Aslı Baykal ile birlikte katılan Deniz Baykal, torunu Mehmet’in Ağustos ayında Microsoft’ta işe başlayacağını söylerken, CHP’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı seçimi ile ilgili yorum yapmaktan çekinerek; “Türkiye gündemine geçmeyelim, üzerimde çok baskı var” dedi.

ÜZERİMDE BASKI VAR

Hürriyet'in haberine göre, CHP’nin Cumhurbaşkanı adaylığını belirlemek üzere kendi içinde yaptığı oylamadan çıkan sonuçlar üzerine düşüncelerini açıklayan Baykal, “Türkiye gündemine geçmeyelim, onları başka zaman konuşuruz. Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda üzerimde çok baskı var. O konuları şimdi hiç konuşmak istemiyorum. Daha sonra detaylı konuşuruz” demekle yetindi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)