BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaykal ayağa kalkmadı----

Baykal ayağa kalkmadı

Baykal ayağa kalkmadı
22 Nisan 2015 - 14:20 www.finansgundem.com

Sözde Ermeni Soykırımı'nı anmak için CHP Milletvekili Deniz Baykal saygı duruşunda ayağa kalkmadı

Avrupa Parlamentosu söz alan  Ermenistan milletvekili "Osmanlı'nın Ermenilere yaptığı soykırım gibi IŞİD de Hristiyanlara soykırım gerçekleştiriyor" diyerek 1 dakikalık saygı duruşu istedi. Ermenistan'ın talebi kabul edildi ve CHP'li Gülsüm Bilgehan Toker ile HDP'li Nazmi Gür de kuruldakiler ile ayağa kalktı. 

Sabah.com.tr'de yer alan habere göre Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni temsilen Genel Kurul'da bulunan CHP milletvekili ve  Ankara 1. sıra adayı olan İsmet İnönü'nün torunu Gülsüm Bilgehan Toker ve HDP milletvekili Nazmi Gür'ün Ermenistan'ın çağrısı ile ayağa kalkınca herkes büyük bir şok yaşadı. Türkiye'den iki milletvekilinin sözde soykırım iddialarına destek veren tutumları karşısında bazı Azeri milletvekilleri şaşkınlıklarını "size küfredenleri alkışlıyorsunuz" diyerek ifade ettiler. 

CHP eski genel başkanı Deniz Baykal da  AK Parti, MHP ve  Azerbaycan milletvekilleri ile birlikte hareket ederek saygı duruşuna katılmadı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)