BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBayern Münih'te Audi-Mercedes savaşı!----

Bayern Münih'te Audi-Mercedes savaşı!

Bayern Münih'te Audi-Mercedes savaşı!
16 Mart 2021 - 14:11 www.finansgundem.com

Bayern Münih'in yıldızı Kingsley Coman'ın, Mercedes marka arabayla antrenmana gelmesi başına iş açtı.

Alman devi Bayern Münih’in oyuncuları, yaptıkları sözleşme gereği kulübün sponsoru olan markanın (Audi) arabalarıyla antrenman ve maçlara gitmek zorunda. Aksi takdirde oyuncular 50 bin Euro para cezasına çarptırılıyor.

Fransız futbolcu Kingsley Coman ise, bu kuralı ikinci kez ezdi. Geçen yıl beyaz bir McLaren araçla antrenmana gelen 24 yaşındaki yıldız futbolcu, geçtiğimiz hafta sonu Mercedes marka ile tesislere geldi.

Ancak antrenman sahasına alınmadı ve arabasını tesislerin yakınında bir sokağa park etmek zorunda kaldı. Audi markasının kulübe yılda 50 milyon Euro ödemesi ve Bayern Münih hisselerinin yüzde 8’ine sahip olması, bu konuda taviz verilmemesine neden oluyor.

Coman bu kuralı çiğneyen ilk Bayern oyuncusu değil. Daha önce Boateng ve Coutinho Mercedes araçla, Süle ise Ferrari ile bu kuralı bozdu.

Gelecek yaz takımda düşünülmeyen Coman’a bu davranışı nedeniyle para cezası verileceği öğrenildi. Bu sezon Bayern Münih formasıyla 28 maça çıkan Coman, 6 gol atıp 13 asist yaptı.

Suudi Arabistan ekonomisi küçüldü

 

Rusya'dan ile ABD arasında aşı savaşı

 

Başpehlivanlar Kırkpınar için heyecanlı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)