BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBayern Münih Onyekuru'yu 25 milyon euroya satın alacak----

Bayern Münih Onyekuru'yu 25 milyon euroya satın alacak

Bayern Münih Onyekuru'yu 25 milyon euroya satın alacak
22 Mayıs 2019 - 15:29 www.finansgundem.com

Nijerya basını, Bayern Münih'in Galatasaray'da kiralık oynayan Henry Onyekuru'nun bonservisi için prensip anlaşmasına vardığını yazdı. Haberlere göre Bayern, Onyekuru için Everton'a 25 milyon Pound ödeyecek.

Bayern Münih, Henry Onyekuru'nun bonservisini Everton'dan almak için prensip anlaşmasına vardı. Nijerya'da çıkan haberlere göre; Alman devi, bu sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda pay sahibi olan Onyekuru için Everton'a 25 milyon Pound ödeyecek.

Almanya'da üst üste 7 şampiyonluğun ardından tecrübeli isimler Arjen Robben ve Franck Ribery ile yolların ayrılmasının ardından bu mevkilere oyuncu isteyen Bayern Münih'in Onyekuru ile Mane'yi gündemine aldığı kaydedildi.

Milli Takım kontenjanına takıldığı için İngiltere'de çalışma izni alamayan Onyekuru, Bayern'de Ribery'nin yerine forma giyecek.

İki yıl önce Eupen'den Everton'a transfer olan ancak daha sonra Anderlecht'e kiralanan Onyekuru'nun Galatasaray'daki performansının ardından fiyatını katladığı belirtildi.
 
Galatasaray ile bu sezon 43 resmi maça çıkan (ligde 30), Onyekuru, 16 gol attı, 4 de asist yaptı.
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)