BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBay Kemal rüşvet çiftliğinden hiç bahsetmiyor----

Bay Kemal rüşvet çiftliğinden hiç bahsetmiyor

Bay Kemal rüşvet çiftliğinden hiç bahsetmiyor
22 Şubat 2020 - 19:40 www.finansgundem.com

Otoyol açılışı için İzmir'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kınık ve Bergama'da halka hitap etti. Erdoğan, CHP liderini ve Yalova Belediyesi'ni hedef aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyolu açılışı nedeniyle bulunduğu İzmir’de Kınık ve Bergama’da halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni otoyolu makam aracıyla test etti

Otoyol açılış töreninin ardından Kınık’a geçen Erdoğan, burada yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Yalova’daki CHP’li belediyede ortaya çıkan rüşver skandalını hedef aldı.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer'in 2014'ten bu yana Kınıklılara aşkla hizmet ettiğinin altını çizen Erdoğan, ilçeye hizmet seferberliğinde Sadık Doğruer'in yanında olmayı sürdüreceklerini belirtti.

Erdoğan, "Siz bize sahip çıktınız, bize destek verdiniz, bizi yalnız bırakmadınız. Siz, her türlü iftiraya rağmen AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı Türkiye genelinde zirveye taşıdınız. İnşallah biz de sizin güveninize layık olmaya, çalışmaya devam edeceğiz. Neşet Ertaş, 'Aşkınan çalışan yorulmaz' diyor. Biz de Kınık ile beraber İzmir'e hizmet etmeyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
lığı Millet Kütüphanesi'nin hayırlı olmasını diliyorum. Bu hizmetlerin inşasında emeği ve katkısı olan herkesi tebrik ediyor, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Bizim siyasetimiz eser siyasetidir, laf değil."

"Milyonlarca lira CHP'li idarecilerce talan edildi"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 40 yıllık siyasi hayatlarının hiçbir döneminde istismar peşinde koşmadıklarını, milletin huzuruna daima eserlerle, Türkiye ve şehirlere kazandırılan hizmetlerle çıktıklarını vurgulayarak, şu değerlendirmede bulundu:
"Garip gurebanın yanında olduk, yetimin hakkını hiç kimseye yedirmedik. Milletimize karşı daima dürüst, samimi olduk, hasbi davrandık. Seçim dönemlerinde verdiğimiz sözleri göreve gelince unutanlardan olmadık.

CHP'li belediyelerin kurduğu rüşvet ve hırsızlık düzenini sizler de görüyor, haberlerden takip ediyorsunuz. Bunun son örneği geçen hafta Yalova'da ortaya çıkarıldı. Yargı ve emniyet birimlerimizin tespitlerine göre Yalova halkına hizmet olarak verilmesi gereken milyonlarca lira CHP'li idarecilerce talan edildi. Yaşanan bu skandal karşısında CHP Genel Merkezinden bir tane yetkili çıkıp da açıklama yapmadı, milletten özür dilemedi. Bay Kemal, grup toplantısında saman dahil her konudan bahsediyor fakat yoldaşlarının Yalova Belediyesinde kurduğu rüşvet çiftliğinden tek kelime dahi bahsetmiyor."

Kınık’tan sonra Bergama’ya geçen Erdoğan burada da vatandaşlara hitap etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)