BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBatmaz ve eşine 20 milyonluk servet sorusu----

Batmaz ve eşine 20 milyonluk servet sorusu

Batmaz ve eşine 20 milyonluk servet sorusu
18 Ocak 2019 - 10:52 www.finansgundem.com

FETÖ'den yargılanan Kemal Batmaz'ın eşi Gonca Batmaz eşinin 20 milyonluk gayrimenkullerini mahkemede öğrendi

15 Temmuz darbe girişiminin yönetildiği Akıncı Hava Üssü'nde yakalanan FETÖ'nün üst düzey sivil imamlarından Kemal Batmaz ile eşi Gonca Batmaz'ın, terör örgütüne finans sağlama suçundan yargılanmalarına başlandı.

İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında mahkeme başkanı, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanılan Batmaz ve eşine 20 milyon TL değerindeki servetlerinin kaynağını sordu.

Mahkeme başkanı, Gonca Batmaz'a "Eşinin üzerine üç villa, üç dükkan, iki taşınmaz ve arabalar var. Bu 20 milyon TL'ye yakın bir para ediyor. Bu malvarlığını nasıl edindiniz?" diye sordu. Gonca Batmaz da "Haberim yok, bilmiyorum.

Bir aracımız var, o da benim üzerime" diye cevap verdi. Batmaz, Adil Öksüz ve Harun Biniş'i tanımadığını iddia etti.

KÜSTAH TAVIR
Kemal Batmaz ise sorulara yanıt vermeyeceğini söyledi. FETÖ'nün sivil imamı Adil Öksüz ile ilgili soruya ise "Tanımıyorum" diye cevap verdi.

Batmaz, eşinin örgüte ait Bank Asya'ya para yatırmadığını, iddianamedeki 172 bin TL'yi bu bankaya kendisinin yatırdığını öne sürdü.(Sabah/Fatih Ulaş)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.18 Ocak 2019 13:25

    BİRİLERİNE VEKALET VERDİLER İSE VEKALET ALAN EV DE ALIR ŞİRKET DE KURAR KURDUKLARI ŞİRKETİN VERGİLERİNİ ÖDEMEYİP VEKALET ALDIKLARI KİŞİLERİ MAĞDUR DA EDEBİLİRLER ONLAR ADINA EV ARABA DA ALIP SATABİLİRLER bu kişilerin vekalet verip vermedikleri işlemlerin vekaletname yolu ile yapılıp yapılmadığı araştırılmalıdır