BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotiv'Batmobile kullanacak ünlü belli oldu----

'Batmobile kullanacak ünlü belli oldu

'Batmobile kullanacak ünlü belli oldu
25 Mart 2016 - 08:56 www.finansgundem.com

Bugün gösterime giren Batman Superman'e karşı: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn of Justice) filminin sponsorlarından THY, hayali karater Batman'in aracı olarak bilinen ve son filmde de kullanılan "Batmobile"ı Türkiye'ye getirdi.

Bugün gösterime giren Batman Superman'e karşı: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn of Justice) filminin sponsorlarından THY, hayali karater Batman'in aracı olarak bilinen ve son filmde de kullanılan "Batmobile"ı Türkiye'ye getirdi. İstanbul'da Üçüncü Köprü'den geçiş yapacağı belirtilen Batmobile'ı kullanacak isim de belli.

Türk Hava Yolları, Batman v Superman: Dawn of Justice filminde kullanılan Batmobile’ı Türkiye’ye sessiz sedasız getirdi. THY’nin ilk etapta ITB Berlin Fuarı’nda sergilediği araç kısa bir süre önce THY uçağıyla İstanbul’a geldi. 

AirportHaber, uçağın inmesiyle birlikte Batmobile’ı görüntülemeyi başardı. Türk Hava Yolları’nın kargo binasında 14 numaralı ambara konulduğu belirtilen Batmobile’ın  yeni yapılanYavuz Sultan Selim (Üçüncü Köprü)’den kısa bir süre içerisinde geçmesi bekleniyor. 


Bu arada Batmobile’ı İstanbul yollarında sürecek ünlü isim de belli oldu. 
Ünlü gazeteci Ömür Gedik, Batmobile’ı kullanacağını kendi Twitter hesabı üzerinden doğruladı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)