BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBatman'dan kalkan Heronlar, keşif uçuşunda----

Batman'dan kalkan Heronlar, keşif uçuşunda

Batman'dan kalkan Heronlar, keşif uçuşunda
25 Temmuz 2015 - 17:10 www.finansgundem.com

İnsansız Hava Uçakları Heronların, Türk jetlerinin Irak'taki PKK kamplarını bombalamasının ardından sınıra yönelik keşif uçuşları arttırıldı

Sınıra en yakın havaalanı konumundaki Batman Askeri Havaalanı'nda konuşlandırılan insansız hava uçakları, sınırdaki son gelişmelerle birlikte keşif uçuş sayını arttırdı.
Yaklaşık 1.5 ay önce tadilata alınan Batman havalimanındaki F-16 savaş uçakları Diyarbakır ile Malatya Erhaç hava üslerine kaydırılınca, Batman havaalanı ise heronların konuşlandırıldığı merkeze dönüştü. Sabah erken saatlerde sınıra yönelen heronların keşif uçuşlarını arttırması dikkat çekti.



Heronların yanı sıra Sikorsky helikopterlerinin de sevkiyat yaptıkları havaalanında hareketlilik gözlendi.İnsansız hava uçaklarının daha çok sabah ve akşam saatlerinde keşif uçuşlarını yaptıkları Batman Havaalanı'ndaki trafik son günlerde arttı.

DİYARBAKIR'DAN 5 SAVAŞ UÇAĞI HAVALANDI
Dünkü operasyonların ardından bugün Diyarbakır'da hareketli dakikalar yaşandı. Saat 10.00'dan sonra Diyarbakır'daki üsten 5 savaş uçağı havalandı. NTV'nin haberine göre; Diyarbakır'dan kalkan uçakların ne tarafa gittiği ile ilgili henüz bir bilgi yok.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)