BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBatman'da gerginlik... Bir komiser yaralandı----

Batman'da gerginlik... Bir komiser yaralandı

Batman'da gerginlik... Bir komiser yaralandı
11 Temmuz 2015 - 03:20 www.finansgundem.com

Petrol işçilerinin eylemine destek için tesislere girmeye çalışan işçi aileleri ile güvenlik güçleri arasında yaşanan arbedede bir komiser yaralandı

Batman'da, Türkiye Petrollerine ait Turkish Petroleum International Company (TPIC) bünyesinde çalışan bir grup işçinin, iş akitlerinin feshedileceğini ileri sürerek petrol üretim kulesini işgal eylemi üçüncü gününe girdi.

İş akitlerinin 11 Temmuz'da feshedileceğini gerekçe göstererek, kent merkezinde bulunan Türkiye Petrollerine ait sitede petrol üretim kulesini işgal eden işçilerin eylemi sürüyor.

İşçilere destek vermek amacıyla Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü önüne gelen aileler, içeri girmek isteyince güvenlik güçleri müdahalede bulundu. Arbede sırasında bir komiser yaralandı. Polis, TOMA ve zırhlı araçlarla Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü girişini kapattı. Aileler ise oturma eylemi başlattı.

Olay yerine gelen Petrol İş Sendikası Başkanı Mustafa Mesut Tekik, TPIC çalışanlarının kuledeki eyleminin üçüncü gününe girdiğini söyledi.

TPIC çalışanlarının iş akitlerinin feshedildiğinin cep telefonu mesajı ile kendilerine iletildiğini iddia eden Tekik, Batman'da 140 olmak üzere 350 kişinin işine son verildiğini ileri sürdü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)