BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBatman Cezaevi'nde gerginlik: Durum kontrol altına alındı----

Batman Cezaevi'nde gerginlik: Durum kontrol altına alındı

Batman Cezaevi'nde gerginlik: Durum kontrol altına alındı
05 Nisan 2020 - 08:48 www.finansgundem.com

Batman M tipi cezaevinde bir grup tutuklu ve hükümlü, yataklarını tutuşturup yangın çıkardı. Güvenlik güçleri olaya müdahale etti. Batman Başsavcılığı, olayda can kaybının olmadığını, durumun kontrol altında olduğunu açıkladı

Batman M tipi Cezaevi’ndeki olay akşam saatlerinde çıktı. İnfaz düzenlemesinden yararlanamayacaklarını düşünen bir grup uyuşturucu suçundan cezaevine girmiş tutuklular ve hükümlüler, yataklarını ateşe verdi. Cezaevinden yükselen duman çevreden görülürken cezaevine giren itfaiye ekibi ve görevliler müdahale etti.

"DURUM KONTROL ALTINA ALINDI"

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki olayın kontrol altına alındığını, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığını açıkladı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda akşam saatlerinde bazı adli suçluların karıştığı münferit bir olayın meydana geldiği belirtildi.

"Olay kontrol altına alınmış olup, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma bulunmamaktadır" ifadesine yer verilen açıklamada, ceza infaz kurumunun normal işleyişine döndüğü belirtildi.

Öte yandan durumu öğrenen bazı tutuklu ve hükümlü yakınlarının olayla ilgili bilgi almak için M Tipi Ceza İnfaz Kurumu önüne geldiği görüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)