BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBatı'dan Rusya'ya yaptırım uyarısı----

Batı'dan Rusya'ya yaptırım uyarısı

Batı'dan Rusya'ya yaptırım uyarısı
16 Mayıs 2014 - 07:39 www.finansgundem.com

Batılı ülkeler Rusya’nın Ukrayna’da gerçekleşecek seçimlere müdahale etmesi halinde uyguladıkları yaptırımları genişleteceklerini açıkladı

ABD ve Avrupa ülkeleri, Rusya'nın 25 Mayıs'ta Ukrayna'da gerçekleşecek seçimlere müdahale etmesi durumunda daha geniş kapsamlı ekonomik ve sanayi yaptırımlar uygulama konusunda anlaştı.

ABD yetkilisi tarafından yapılan açıklamada, Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Rusya ekonomisinin en geniş sektörleri olan madencilik, gaz, bankacılık, finans ve savunma sektörlerine yönelik yaptırım planları olduğu yer aldı.

Yetkili, Kerry'nin bu planlar hakkında Almanya, Fransa, İngiltere ve İtalya'yı bilgilendirdiğini ifade ederek, yeni yaptırımların çekiç kullanmaktan çok neşter kullanmaya benzeyeceğini söyledi. Rusya ekonomi bakanı Alexei Ulyukayev ekonomide ikinci çeyrek bitmeden durgunluğun başlayacağını öngördüklerini belirtmişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)